Op zoek naar trendy white wash meubelen?

White wash meubelen

Een van de nieuwste trends op het gebied van wonen moet white wash meubelen zijn. Het mooie aan dit soort meubels is dat ze super tijdloos zijn en je ze dus voor lange tijd kunt gebruiken. Hout met een white wash bewerking is beter beschermd dan ongelakt hout, en dus blijft het materiaal ook nog eens veel mooier. Je vindt online diverse webshops die dit soort meubels verkopen, maar deze shop met white wash meubelen is toch wel een van de besten. Daar verkopen ze namelijk allemaal authentieke, met de hand vervaardigde kasten. Deze kasten worden zowel op maat gemaakt als jij een kast met een specifieke maat wilt, als vanuit voorraad leverbaar. En natuurlijk hebben ze allerlei verschillende soorten meubels gemaakt van dit mooie materiaal.

White wash meubelen voor in je winkel

Als er één webshop is die de perfecte, houten white wash meubelen voor in je winkel verkoopt dan is het deze wel. Ze hebben namelijk super mooie toonbanken in het assortiment, maar ook prachtige dressoirs met glazen deuren erin. Deze kun je gebruiken om in je winkel allerlei producten van waarde uit te stallen zodat mensen er niet direct bij kunnen. Liever een open kast? Dan bestel je toch gewoon hetzelfde exemplaar maar dan zonder de glazen deuren erin? Alles is mogelijk bij deze webshop. Ook als je iets heel specifieks zoekt voor in jouw nieuwe winkel kunnen ze met je meedenken en de kast maken die jij voor ogen had, in de exacte maat van het muurtje waar hij tegenaan moet komen te staan.

White wash meubelen voor thuis

Ze verkopen hier niet alleen die mooie white wash winkelkasten of toonbanken voor in een winkel, maar hebben ook een super groot assortiment kleinere meubels voor in de woonkamer. Tv-meubels bijvoorbeeld, of bijzettafeltjes. Ook deze worden gemaakt van hout en indien gewenst voorzien van een mooie white wash laag. Dan wordt niet alleen het hout goed beschermd, maar ziet het er ook nog eens een stuk gezelliger uit. Met white wash meubelen kun je eigenlijk de plank niet misslaan wat betreft je interieur. Het heeft echt een tijdloze look en je kunt er eindeloos mee combineren. Wat je smaak of stijl ook is, vrijwel alle soorten accessoires en kleuren passen bij deze basic meubels, en dat terwijl ze zeker niet saai te noemen zijn. En ben je niet zo’n fan van de white wash look? Dan kun je in diezelfde webshop ook mooie steigerhouten meubelen kopen. Ook deze maken ze zelf, en zijn verkrijgbaar in super veel afmetingen en uitvoeringen. En had je eigenlijk zulk soort meubels in gedachte voor op de binnenplaats in je tuin? Dat kan natuurlijk ook. Ze hebben namelijk ook een leuke collectie tuinmeubelen vanuit voorraad leverbaar, welke ook vrijwel allemaal van hout gemaakt zijn. Dit oogt vaak erg gezellig in de tuin, net als in de woonkamer. Dus voor de mooiste houten meubels, eventueel met white wash look, ga je natuurlijk naar deze webshop.