Waar kun je microdermabrasie in Rotterdam ondergaan?

Microdermabrasie Rotterdam

Microdermabrasie is een behandeling waarmee met een soort pen met een diamanten kop over de huid heen wordt gegaan. Dit materiaal schuurt heel voorzichtig het bovenste huidlaagje eraf, wat eigenlijk enkel bestaat uit dode huidcellen. Het doet echt totaal geen pijn en je kunt er hooguit een beetje rood uitzien als de behandeling klaar is. Bij deze salon kun je microdermabrasie in Rotterdam ondergaan, en dit doen bij hen alleen gediplomeerde schoonheidsspecialistes. In deze salon worden overigens nog veel meer behandelingen voor de huid aangeboden, maar de microdermabrasie in Rotterdam is wel een van de meest populaire, en dat is niet zo gek.

Microdermabrasie in Rotterdam is super populair

Een behandeling microdermabrasie heeft ontzettend mooie effecten op de huid,  en werkt voornamelijk goed tegen rimpels en littekentjes. Als je bijvoorbeeld acne hebt gehad en hebt daardoor vrij grove poriën, dan kunnen een stuk of drie behandelingen daar al een enorm verschil in maken. Dit komt doordat wanneer het bovenste laagje van de huid eraf gescrubd wordt de huid uit zichzelf meer collageen en nieuwe cellen gaat aanmaken. Daardoor wordt het huidoppervlak gladder. Zo helpt microdermabrasie in Rotterdam niet alleen tegen grove poriën, maar ook tegen rimpels. Overigens kun je het als je last hebt van rimpels zowel preventief als curatief ondergaan. Want hoe meer collageen je huid aanmaakt, hoe minder snel er rimpels ontstaan. Dus als je eind twintig bent en je ziet het nog niet zo zitten om rimpels te krijgen dan zou ik zeker om de zoveel tijd een behandeling microdermabrasie in Rotterdam ondergaan. Op die manier houdt je je huid namelijk zo lang mogelijk jong, flexibel en glad.

Manicure of pedicure in Rotterdam

In deze salon in Rotterdam waar je terecht kunt voor allerlei huidbehandelingen, waaronder microdermabrasie, kun je tevens een manicure en pedicure ondergaan. Deze behandelingen voor handen en voeten zijn vooral populair onder vrouwen, want die zijn nu eenmaal wat meer bezig met hoe hun handen en voet er uit zien. Overigens zijn er ook genoeg mannen die een pedicure boeken, maar dat is dan meestal omdat ze last hebben van voetgerelateerde klachten zoals likdoorns of schimmelnagels. Wat de reden ook is dat je een manicure of pedicure in Rotterdam wilt boeken, bij deze salon kan het allebei, eventueel in combinatie met zo’n fijne gezichtsbehandeling.

Verwen jezelf eens met een gezichtsbehandeling

Veel vrouwen hebben het hartstikke druk en vergeten aan zichzelf te denken. In dat geval zou het heel goed zijn om af en toe een fijne gezichtsbehandeling te ondergaan. Niet alleen knapt je huid daarvan op, maar het werkt ook nog eens ontspannend. Je mag gewoon even een uurtje plat liggen terwijl iemand je heerlijk vertroeteld. En wil je echt een ultieme verwennerij? Boek daar dan gelijk die manicure en pedicure bij, dan stralen ook je handen en voeten weer helemaal als je vervolgens de deur uitloopt.