Haarstylist

 Hairstylist Hoogvliet

Een haarstylist is eigenlijk een kapper die nog wat meer diensten levert. Naast het knippen en verven van haar, kan je ook bij een haarstylist langskomen wanneer je je haar mooi wil laten maken. Heb je bijvoorbeeld een gala? Dan kan je langsgaan bij haarstylist Hoogvliet om je haar mooi te laten maken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een bruiloft, een jubileum of een andere gelegenheid. Je haar mooi maken kan natuurlijk op verschillende manieren. Als eerste kun je je haar laten krullen of stijlen. Daarnaast kan er van alles gedaan worden met vlechten en opsteken. Daarnaast wil je misschien ook wel glitters in je haar of mooie speldjes of haarbanden. Je kan natuurlijk zelf kiezen wat je mooi vindt. Wie weet heb je al wel een plaatje gevonden met een haarstijl die jij prachtig vindt. Je kan ook de haarstylist zelf laten kiezen wat ze mooi vindt. Zo krijg je een verrassingscoupe en zie je er alsnog gegarandeerd super uit!

Haar knippen

Je kan natuurlijk ook eerst je haar laten knippen voordat je het mooi laat maken. In dit geval is een haarstylist hetzelfde als een kapper. Je kan zelf natuurlijk kiezen wat voor coupe je wil. Wil je alleen de puntjes laten bijknippen of wil je een compleet nieuwe coupe? Misschien wil je wel eens een pony? Of kies je juist voor een boblijn of voor laagjes? Ieder haar is anders, dus de kapper kan jou natuurlijk ook adviseren of iets mooi bij jou zou staan of juist niet. Uiteindelijk maak jij zelf natuurlijk wel de beslissing, ongeacht wat de kapper adviseert.

Haar verven

Bij een haarstylist kan je ook je haar laten verven. Tegenwoordig verven steeds meer mensen hun haar. Met het verven van haar wordt bedoeld dat het een andere kleur gemaakt wordt als dat het eerst was. Donkerdere kleuren dan je eigen haar kunnen vaak in een keer aangebracht worden. Als je echter een lichtere kleur haar wil, dan zal je eerst je haar moeten laten bleken. Hierna kan je een blonde kleur in je haar laten aanbrengen. Sommige mensen vinden het ook mooi om hun haar een andere kleur, zoals roze, te geven. Dit kan natuurlijk ook. Hiervoor moet je ook eerst je haar laten bleken. Naast je hele haar verven, kan je ook enkele plukjes verven. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan highlights. Dit zijn lichte plukjes in je haar, waardoor het lijkt alsof de zon je haar een beetje verkleurd heeft. Dit ziet er erg zomers uit.