Zoek je een fijne verloskundige in Rotterdam Zuid?

Verloskundige Rotterdam Zuid

Als je zwanger bent kun je je maar beter zo snel mogelijk aanmelden bij een verloskundigenpraktijk, zoals deze verloskundige in Rotterdam Zuid. Deze praktijk is gevestigd in Rotterdam en heeft meerdere locaties, zodat je door de hele stad bij ze terecht kunt. Bijndeze praktijk kun je zowel terecht voor de standaard controles, tips en adviezen, als voor echo’s en zelfs pretecho’s. Zeker een eerste zwangerschap kan ontzettend spannend zijn, en dan is het wel zo prettig dat je bij deze verloskundige in Rotterdam Zuid altijd terecht kunt met vragen. Ze voorzien je altijd van een passend advies, ook met betrekking tot bijvoorbeeld zwangerschapskleding. Het grootste deel van de begeleiding zal echter bestaan uit de controle’s en gebruikelijke echo’s, en natuurlijk de adviezen met betrekking tot wat je wel en niet mag eten. Er zijn namelijk een aantal voedingsmiddelen die tijdens een zwangerschap beter kunt vermijden. Welke dat zijn hoor je vanzelf als je je aanmeldt, maar het kan natuurlijk geen kwaad op internet alvast wat informatie over voeding en zwangerschap op te zoeken.

Verloskundige in Rotterdam Zuid voor pretecho

Natuurlijk krijg je als je je bij deze verloskundige in Rotterdam Zuid aanmeldt vanzelf de gebruikelijke echo’s van je kindje. Daarbij krijg je de bijzonder kans om een kijkje in je buik te krijgen, en de vormen en contouren van je kindje te bewonderen. Dit zijn altijd hele speciale momenten, en het is dan ook niet gek dat mensen liever wat extra echo’s inplannen, zeker als ze tegen het einde van de zwangerschap zitten. Deze verloskundige in Rotterdam Zuid kan in dat geval ook een extra pretecho voor je inplannen. De meeste mensen doen dit zo’n enkele weken voor de bevalling. Dan krijg je namelijk geen reguliere echo’s meer, maar doordat je kindje al zo groot en volgroeid is kun je wel ontzettend veel details zien.

3D echo in Rotterdam

De techniek waar ze gebruik van maken in deze verloskundigenpraktijk in Rotterdam is onder andere die van een 3D echo. Dit is een echo waarbij je echt een super mooi en 3D beeld krijgt van je kindje. Je kunt er veel meer op zien dan de eerste echo die je krijgt, en krijgt daar uiteraard geprinte beelden van mee naar huis. Deze kun je dan ophangen op bijvoorbeeld de koelkast, zodat je ze elke dag ziet hangen. Ook zijn deze 3D echo’s een ontzettend leuke herinnering om in te plakken in het fotoalbum van je kleintje. Vaak zijn mensen verbaasd over hoeveel je op zo’n echo al kunt zien, en hoeveel ze van zichzelf terug kunnen zien in het gezichtje van de baby. Zo’n 3D echo in het laatste trimester is weliswaar geen onderdeel van de gebruikelijke serie echo’s die je vergoed krijgt, maar het is de moeite wel waard om er een te laten maken. Al is het maar omdat je zo enthousiast bent dat je baby er bijna is, en je nog even wilt spieken voordat de bevalling begint.