Wat zijn mijn opties voor mindfulness in Leiden?

mindfulness in Leiden

Heb jij al eens van het begrip mindfulness gehoord? Niet? Je zou het toch zeker eens moeten leren kennen want het kan je veel rust en ruimte in je hoofd geven. Kennis maken met de principes van mindfulness en deze fijne manier van leven kan bij deze praktijk voor mindfulness in Leiden. Daar bieden ze namelijk fijne programma’s aan waarin je aan de slag gaat met de basisprincipes van dit concept, en waarin je leert hoe je het op praktische wijze in je leven kunt toepassen. Deze sessies zijn zowel in Leiden te volgen als in Den Haag en Wassenaar, dus kies vooral de locatie die het dichtste bij jou in de buurt ligt. De sessies mindfulness in Leiden (of in een van de andere steden) richten zich op het cultiveren van een oprechte interesse in alles wat er hier en nu gebeurt, oftewel in het huidige moment. Als je van moment tot moment leeft en op een heldere manier leert kijken naar alles wat er om je heen gebeurt zul je namelijk ontzettend veel vrijheid ervaren. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens deze sessies.

Individuele sessies mindfulness in Leiden

Je kunt natuurlijk ergens op een cursus gaan om in groepsverband alles te leren over dit mooie concept, maar de mindfulness in Leiden wordt je aangeboden in individuele sessies. het idee daar achter is dat je je de bijbehorende technieken dan veel sneller en effectiever eigen kunt maken. Het werkt gewoon sneller als er aandacht is voor jouw persoonlijke situatie, want je kunt dan dingen delen en bespreken die je niet zou doen als er vreemde mensen bij zijn. De individuele sessies mindfulness in Leiden worden gegeven door een ervaren coach, en altijd met aandacht voor jouw persoonlijke situatie op dit moment. Want vrijwel altijd hangt daar een stukje ontevredenheid omheen, anders had je je niet aangemeld voor die sessies mindfulness in Leiden.

Met je aandacht in het hier en nu

Het principe van mindfulness is dat je te allen tijden je aandacht gevestigd houdt in het huidige moment, oftewel het hier en nu. Gisteren is namelijk al geweest, en morgen kan nog even wachten. Je zult merken dat als het je echt lukt om altijd in het nu te leven je leven verrassend onbelast is. Het huidige moment is namelijk altijd precies goed zoals het is. Als je dat nog moeilijk geloven vindt dan is het zeker aan te raden een aantal sessies bij deze mindfulness-coach te volgen, want het is zeker mogelijk om je zo te voelen. Je denkt misschien dat je van alles wilt veranderen in je leven, en dat mag ook, maar de situatie accepteren zoals hij is biedt juist ruimte tot verandering. Deze coach kan het je haarfijn uitleggen en je begeleiden in het je eigen maken van deze technieken. Nieuwsgierig geraakt? vraag dan vooral een gratis kennismakingsgesprek aan, dan vertelt ze je graag wat ze voor je kan betekenen.