Op zoek naar een Indiaas restaurant in Hilversum?

Op zoek naar een Indiaas restaurant in Hilversum

De indiase keuken is ontzettend veelzijdig en heel erg lekker, en sinds kort zit er ook een super mooi ingericht Indiaas restaurant in Hilversum. De inrichting van dit restaurant is werkelijk waar een lust voor het oog, je waant je er helemaal in een andere wereld. De aquablauwe, glimmende muren velvet stoeltjes doen luxe aan, en maken dat je extra geniet van je lekkere, Indiase maaltijd. Dit Indiase restaurant in Hilversum heeft voor ieder wat wils op de kaart staan. Ze hebben namelijk voornamelijk typische Indiase gerechten, maar wel in diverse categorieën met betrekking tot pittigheid. Wij Nederlanders zijn het namelijk doorgaans niet gewend om heel pittig te eten en dus hebben ze ook diverse milde en heerlijk kruidige gerechten op de kaart. Dit Indiase restaurant is dus ook zeer geschikt om samen met je kinderen te bezoeken. Fijn om te weten is dat ze altijd met dagverse ingrediënten werken die rechtstreeks van de groothandel komen. Dit komt de smaak van de gerechten uiteraard ten goede.

Restaurant in Hilversum voor vegetariërs

Bij dit Indiase restaurant in Hilversum hebben ze naast de diverse vlees- en visgerechten ook een breed scala aan vegetarische gerechten op de kaart staan. Het is dus een prima optie voor mensen die vegetarisch zijn, of voor groepen met zowel vegetariërs als vleeseters. Doordat de Indiase keuken zo divers is en ze zoveel groenten gebruiken ben je ook heus niet enkel aangewezen op een standaard salade als je perse geen vlees wilt eten. Ze hebben ook voor vegetariërs een heerlijk aanbod gerechten, waarbij je ook kennis kunt maken met de authentieke, Indiase keuken, of je nu van pittig houdt of een mildere smaak prefereert.

restaurant met design interieur

Een van de redenen dat dit Indiase restaurant in Hilversum zo populair is is dat ze een waanzinnig mooi interieur hebben. Dit maakt van je avondje uit eten echt een heuse beleving. De comfortabele stoelen maken het helemaal af, en maken lang natafelen mogelijk met een lekker wijntje, want ook die serveren ze uiteraard in dit sfeervolle restaurant.

Indiase catering in Hilversum

Naast dat ze een restaurant runnen met de lekkerste Indiase gerechten kun je hier ook terecht voor Indiase en Ceylonese catering, bijvoorbeeld voor je bruiloft of jubileum. Wat voor feestje of evenement je ook organiseert, ze verzorgen maar al te graag het diner in de vorm van een combinatie van Indiase gerechten. In een groot buffet worden al deze gerechten samen gepresenteerd, zodat iedereen zelf kan opscheppen waar hij of zij zin in heeft. Je kunt daarbij kiezen uit standaard Indiase gerechten, maar ook zelf een passend menu samenstellen met jouw favorieten. Ze kunnen je uiteraard ook voorzien van een passend advies dat past bij het aantal en het type gasten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor wat pittigere gerechten, maar ook voor enkel milde en kruidige smaken als je weet dat jouw familie niet van pittig houdt. Hoe dan ook ben je voor lekkere en verse Indiase catering bij dit restaurant in Hilversum aan het juiste adres.