Buffet aan huis

Posted by funplane on

buffet aan huis

Een feestje geven ter gelegenheid van bijvoorbeeld een verjaardag kan leuk zijn, maar gek genoeg kan het soms ook veel stress opleveren. Wanneer je best een grote groep mensen hebt uitgenodigd moet je voor al die mensen ook voldoende eten en drinken inslaan. Hoe zorg je ervoor dat jouw festijn ook voor jou een plezier wordt? Precies! Door catering in te huren, bijvoorbeeld van Buffet aan huis Amsterdam.

Catering

Als jij een feestje wil organiseren om iets moois te vieren, heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Het laatste waar je over wil stressen is of jouw gasten wel voldoende eten hebben en of ze jouw kookkunsten wel kunnen waarderen. Door het inhuren van een cateraar bespaar je jezelf een hele hoop zorgen. Een cateraar zorgt namelijk voor een gevarieerd voedselaanbod waar jij zelf misschien niet op was gekomen. Bovendien zorg je er met een cateraar voor dat er voor elk wat wils is en dat zelfs aan dieetwensen kunnen worden voldaan. Wanneer je zelf niet de grootste ster in de keuken bent zorgt het er ook nog eens voor dat je je over de kwaliteit van het eten geen moment zorgen hoeft te maken. Op deze manier houd jij dus meer tijd over voor andere zaken, zoals lekker bijkletsen met de mensen op jouw feest en felicitaties en cadeaus ontvangen.

Buffet aan huis

Mocht je nog op zoek zijn naar een creatieve manier om de catering van jouw feest vorm te geven, dan is het buffet aan huis misschien een leuk idee voor jou. Met een buffet aan huis wordt er persoonlijk bij jou thuis een buffet bezorgd en opgesteld. Terwijl het buffet verzorgd wordt kun je zelf heerlijk genieten van een avond met je gasten. Bovendien is er bij een buffet alle keus en zullen je gasten zich tegoed kunnen doen aan verschillende lekkernijen van hun eigen voorkeur. Je kunt kiezen voor verschillende keukens, zoals Italiaans, Spaans of Japans.

Walking dinner

Een ander leuk idee voor de catering van jouw evenement kan een walking dinner zijn. Een walking dinner houdt in dat er door een cateraar verschillende gangen worden verzorgd. Dit kan oplopen tot wel 6 of 7 gangen. Maar het eten wordt op tafels gezet niet zoals je gewend bent. Het woord zegt het namelijk al, walking dinner. Het betekent dat jij en je gasten gewoon rustig kunnen blijven rondlopen terwijl de gangen een voor een geserveerd worden. Het lijkt een beetje op een buffet maar het verschil is dat een walking dinner echt uit gangen bestaat die rondgebracht worden. Het zijn eigenlijk allemaal kleine hapjes die gezamenlijk een diner vormen. Super leuk, toch!